In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'

Vorig seizoen stond bij Pure London het ‘re-editen’ van de mode- en accessoirevakbeurs centraal. Deze lente/zomer 2017 editie was energiek, met exposanten die hun vreugde uitten over het ‘A Life Less Ordinary’ thema van dit jaar, geïnspireerd op Latijns-Amerika, met een eye-catching flash mob met Braziliaanse danseressen en sambamuziek die overal werd afgespeeld.

Een nieuw thema voor elk seizoen is het middelpunt van Pure London’s vooruitstrevende plan voor vernieuwing. A Life Less Ordinary is het vervolg op het goed ontvangen Pureism van vorig seizoen, met een injectie van passie, creativiteit en energie die toen duidelijk werd gevoeld bij exposanten en bezoekers.

In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'

Op de drie-daagse beurs, die liep van 24 tot en met 26 juli, werden in totaal 700 damesmode-, accessoire-, sieraden- en heremodemerken getoond, waarvan 300 nieuwe merken die voor het tweede seizoen terugkeerden in de ruimte van meer dan 1.500 vierkante meter. Merken als Ben Sherman, Blame Label, Dami Shoes, Soul Fetish, Cheap Monday en Bench toonden hun mannenmode voor het eerst na het succes van de vorige editie.

In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'

Halve minuut-durige impressie van het hoofd- en schoenengedeelte

Halve minuut-durige impressie van showgedeelte Aspire

Ondanks de Brexit, trok Pure London een groot aantal internationale merken. Zo’n 60 procent van de labels was afkomstig van landen buiten Groot-Brittannië, mede dankzij een aantal brancheorganisaties in Zuid-Afrika, Peru, Korea, Frankrijk, Turkije, Spanje, Portugal, Roemenië en Italië. Belangrijke kopers als Net-a-Porter, Asos en John Lewis bezochten de beurs.

In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'

Interactieve plattegrond

In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary'

De volgende editie van Pure London vindt plaats van 12 tot en met 14 februari in Olympia, Londen. Pure Shanghai zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 oktober.

In beeld: Modevakbeurs Pure London 'A Life Less Ordinary' Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Geschreven door Danielle Wightman-Stone voor FashionUnited UK, vertaald en bewerkt door Tessa Guntlisbergen.

Foto’s en video’s: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN