Kijken: Blueprint Festival in Amsterdam

Op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april vindt het Blue Print Festival plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Denim liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het denim evenement, dat onderdeel is van de Amsterdam Denim Days.

Op het Blueprint Festival kunnen bezoekers kennismaken met verschillende denimmerken. Bij stands zijn verschillende activiteiten te doen; zo kunnen bezoekers hun denims laten beschilderen, voorzien van patches of laten customizen. Tevens zijn er op het evenement verschillende seminars, workshops en exposities georganiseerd Op de denim market kunnen bezoekers ook jeans items kopen.

FashionUnited nam alvast een kijkje:

Kijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in AmsterdamKijken: Blueprint Festival in Amsterdam

Kijken: Blueprint Festival in Amsterdam In april, de maand waarin denimbeurs Kingpins en Amsterdam Denim Days plaatsvinden, besteedt FashionUnited aandacht aan Denim. Voor alle artikelen over denim, klikt u hier.

Beeld: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN