• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Meer details bekend over Bread & Butter

Meer details bekend over Bread & Butter

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Organisator Karl-Heinz Müller heeft nieuwe details bekend gemaakt over de aankomende editie van Bread & Butter. Zo is de veel besproken 500 euro entreeprijs van de baan en er hebben zich al 120 ‘early bird’ exposanten gemeld. Dat melden diverse media.

De entreeprijs van 500 euro, waar veel om te doen was, zal niet doorgaan. Voorheen moesten alle bezoekers zoals PR-bureaus, vertegenwoordigers van de textielketens, retailontwerpers en IT-bedrijven flink in de buidel moesten tasten, maar nu heeft iedere bezoeker vrije toegang, net als bij andere beurzen. Echter, Bread & Butter is nog steeds ‘enkel voor professionals’, benadrukt Müller.

De organisator laat tevens weten dat er 120 aanmeldingen zijn voor het ‘early bird’ tarief. Hij erkent wel dat er nog flink wat overtuigingskracht nodig is om zowel bestaande exposanten als nieuwe inzendingen op lange termijn vast te houden.

Het evenement zal een oppervlakte van 20.000 vierkante meter gaan beslaan, in drie zalen: Hangar 5, 6 en 7. In de voormalige Urban Base zaal zal het evenement zijn ‘Start-up concept’ presenteren, waarvoor zich al 150 kandidaten hebben aangemeld. In de andere zalen ligt de focus op denim, street wear en urban wear

Het huurcontract bij Tempelhof ligt vast tot 2019. De wintereditie van de beurs zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 januari 2016. “Verdere stappen zullen vooraf worden beslist,” laat Müller weten. “Er komen geen individuele besluiten meer.”

Bread Butter