In de Euromed-zone worden zelden mode- en textielbeurzen gehouden. Des te interessanter is de jaarlijkse modevakbeurs in Marrakech; Maroc in Mode - Maroc Sourcing. De ‘twee beurzen onder één dak’ vinden dit jaar op 26 en 27 oktober plaats op het racecircuit van prins Moulay Hassan.

Een van de doelen van de modevakbeurs is om Marokko een regionaal centrum voor textielbeurzen en Afrikaanse textielproducenten te maken. De textiel- en kledingindustrie van Marokko groeit en het land is de zevende leverancier van textiel en kleding aan de Europese Unie.

Maroc In Mode, die voor de 15e keer plaatsvindt, richt zich op het Marokkaanse kledingaanbod. De kennis en de breedte van de Marokkaanse kledingindustrie wordt daar gepresenteerd. De beurs geeft een overzicht van de creativiteit van de sector en de diensten die voortdurend in ontwikkeling zijn.

Maroc Sourcing is gespecialiseerd in de inkoop rondom het Middellandse Zeegebied. Dit onderdeel van de beurs weergeeft alle mogelijkheden rondom het sourcen en produceren van kleding: van grondstof tot garens, van accessoire tot aan diensten.

De locatie telt een vloeroppervlakte van 5.000 vierkante meter en biedt plek voor 150 exposanten uit Marokko, Turkije, Portugal, Egypte en België die er hun aanbod aan diensten presenteren. Er worden ongeveer 1500 professionele bezoekers uit heel Europa en Afrika verwacht.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN