• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Nieuwe deelnemende merken van Scoop en Scoop London bekend

Nieuwe deelnemende merken van Scoop en Scoop London bekend

Door Anne Buis

bezig met laden...

Beurzen

De Britse modebeurzen Scoop en Scoop London hebben meer namen bekendgemaakt van van merken die aanwezig zullen zijn tijdens hun evenementen. Dat meldt Fashionmag.

Bij Scoop zullen de Londense handtasontwerper Florian, schoenontwerper Rose Rankin en womenswear designer Dom Goor aanwezig zijn. Ook labels als Armor Lux, Love Binetti en kasjmier merk Duffy zijn van de partij. Scoop vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2016.

"De twaalfde editie van Scoop zegevierde in augustus opnieuw. De aanwezigheid van kopers, zowel uit het Verenigd Koninkrijk als uit het buitenland, met inbegrip van onafhankelijke retailers en grote warenhuizen is gestegen. Dit seizoen ziet Scoop er nogmaals op toe merken te selecteren die commercieel combineren met kwaliteit en stijl,” laat de organisatie weten aan de website.

Scoop London laat weten dat de focus ligt op ‘the next generation of new faces’. Een aantal deelnemende labels en ontwerpers zijn: Moment of Style (MOS), Dahlia Razzook, schoenenontwerpers Ming Ray en Lucy Choi (het nichtje van Jimmy Choo, red.), Anthology Paris en Muu Handbags. Scoop London vindt plaats in the Saatchi Gallery van 21 februari tot en met 23 februari 2016.

SCOOP
scoop london
Scroll down to read more