• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Scoop Londen werkt samen met London Fashion Week

Scoop Londen werkt samen met London Fashion Week

Door Anne Buis

bezig met laden...

Beurzen

De komende editie van Scoop Londen zal plaatsvinden tijdens de London Fashion Week. Het evenement zal plaatsvinden van 20 tot en met 22 september. De organisaties van de evenementen zullen samenwerken om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Dat meldt Fashionmag.com.

London Fashion Week vindt van 18 tot 22 september plaats op de nieuwe locatie: Brewer Street Car Park in Soho. Scoop vindt dit keer plaats in de Saatchi Gallery in Chelsea. Beide evenementen werken samen om transport en een snelle entree mogelijk te maken.

Inkopers die zich hebben geregistreerd voor de augustuseditie van Scoop Londen, kunnen ook de designer showrooms van London Fashion Week bezoeken. Andersom kan ook: inkopers die geregistreerd zijn voor London Fashion Week ontvangen ook een toegangsbewijs voor Scoop Londen. Er wordt gratis vervoer verzorgd tussen de evenementen.

Caroline Rush, CEO van de British Fashion Council laat weten: “We zijn blij dat Scoop Londen zal plaatsvinden tijdens de London Fashion Week, en het is de eerste keer dat beide beurzen samenvallen. Van Chelsea to Soho; het is ons doel om de positie van Londen als de meest levendige en innovatieve mode-hoofdstad van de wereld voort te zetten en alle ontwerpers de beste pers en professionals uit de industrie te bieden.”

London Fashion Week
scoop london
Scroll down to read more