• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Scotch & Soda voor het eerst op Premium Berlin

Scotch & Soda voor het eerst op Premium Berlin

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Het in Amsterdam gevestigde merk Scotch & Soda gaat voor het eerst showen op de internationale modevakbeurs Premium Berlin. Dat melden diverse media. De nieuwe stap is in lijn met de uitbreiding van Scotch & Soda’s groeistrategie in de Duitse markt.

Scotch & Soda zal op Premium Berlin, dat plaatsvindt van 4 tot en met 6 juli 2017 in Station Berlin, de dames-en herencollecties voor het SS18-seizoen presenteren. Het modemerk zal dat doen in een 220 vierkante meter grote ruimte met een buitenterras. Naast deze ruimte heeft Scotch & Soda al enkele permanente showrooms in Duitsland, een van 1.500 vierkante meter in Düsseldorf en twee van 600 vierkante meter in München en Hamburg.

“De bruisende, creatieve en open geest van Berlijn lijkt veel op die van Amsterdam, onze thuisstad. Premium Berlin voelt als het juiste evenement om Scotch & Soda te profileren, als onderdeel van ons groeiplan in deze belangrijke markt,” verklaart Alex Jaspers, global director of merchandising bij Scotch & Soda. “We kijken ernaar uit om ons de ruimte op Premium eigen te maken met het volledige aanbod van onze hoofdlijn.”

De beslissing om te showen op Premium Berlin is onderdeel van een aantal stappen die de groei van het merk in Duitsland moeten stimuleren. Zo rolde Scotch & Soda onlangs een nieuw shop-in-shops concept uit in Duitsland, waar een team van ruim twintig verkoopexperts onder leiding van verkoopdirecteur Andreas Firneburg controle heeft over de groothandel in het land.

Beeld: Scotch & Soda Facebook

Premium Berlin
Scotch & Soda