Naar aanleiding van de aanslagen die in Parijs plaatsvonden heeft Uminev, de vereniging voor de Franse evenementenbranche, bekendgemaakt de beveiliging op diverse evenementen aan te gaan scherpen.

In Parijs worden diverse modebeurzen gehouden, waaronder Who´s Next/Prêt-à-Porter Paris, Salon International de la Lingerie en Première Vision. Uminev heeft deze week vergaderd om te bespreken welke maatregelen moeten worden genomen. “De veiligheid van evenementen staat voor ons altijd voorop. We hebben dan ook besloten om intensievere beveiligingsmaatregelen te nemen en zo de veiligheid van onder andere bezoekers, journalisten en medewerkers te beschermen,” stelde Thierry Hesse, directeur van Uminev. Welke maatregelen precies zullen worden genomen, heeft Uminev niet laten weten.

Eerder werd al bekendgemaakt dat The New York Times International Luxury Conference die gisteren en vandaag in Versailles zou plaatsvinden werd geannuleerd. “The New York Times is nog steeds van plan het evenement in Frankrijk te organiseren en samen met onze partners kijken we naar mogelijkheden om het congres aankomende lente te houden,” aldus Stepehn Dunbar-Johnson, directeur van The New York Times.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN