Twee extra hallen voor modebeurs Panorama

Berlijnse modebeurs Panorama breidt uit. Vanaf komende editie in januari krijgt de beurs twee extra hallen ter beschikking, samen goed voor een oppervlakte van 10.000 vierkante meter. De ruimte zal worden gebruikt voor de eerste schoenen- en accessoiresafdeling van Panorama. Dat meldt Textilwirtschaft.

Op de nieuwe schoenen- en accessoiresafdeling presenteren meer dan honderd exposanten hun producten. Ze mogen zelf hun stands opzetten, wat het volgens Panorama CEO Jörg Wichmann ook voor kleine retailers mogelijk maakt optimaal gebruik te maken van de nieuwe afdelingen. Naast nieuwe merken zijn ook bekende merken als s.Oliver Shoes, Café Noir, Bulaggi, Fly London en Ara Shoes te zien op de beurs.

Panorama wil met deze stap haar commercieël belang uitbreiden. “We houden rekening met het feit dat het schoenen- en accessoiresegment steeds belangrijker wordt in de handel,” verklaart Wichmann. “Met dit nieuwe platform bieden we retailers de kans hun schoenen en accessoires in een modecontext te plaatsen. Bovendien breiden we hiermee ons eigen portfolio uit: mode draait om het creëren van looks en schoenen en accessoires horen daar ook bij.”

De nieuwe schoenen- en accessoirehallen liggen vlak achter de ingang van het Expocenter City in de Duitse hoofdstad, tussen de Berlin Street Food Markt en de hal waar project Nova Concept plaatsvindt. De eerstvolgende editie vindt plaats van 19 tot en met 21 januari 2016.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN