Vakbeurs Super kondigt nieuw format aan

Super, de Italiaanse vakbeurs voor damesmode en -accessoires heeft een nieuw format aangekondigd: de beurs streeft naar ‘compromisloze experimentele mode’. Ook zal de nieuwe editie in september plaatsvinden op een nieuwe locatie.

De beurs verhuist naar een nieuwe locatie: de tentoonstellingsruimte The Mall in Porta Nuova, in het modedistrict in het centrum van Milaan. De vakbeurs zal plaatsvinden van 24 tot 26 september.

Super presenteert ‘de resultaten van de Pitti Immagine’s scoutingactiviteiten’ die als doel hebben om ‘collecties te selecteren die experimenteel zijn en bijzonder nauw verbonden zijn met Pitti Immagine’s DNA’, laat de organisatie in een persbericht weten.

Beursorganisatie Pitti Immagine lanceerde in 2012 in samenwerking met de beurs van Milaan een nieuwe vakbeurs voor damesmode; Super. De nieuwe beurs verving Touch!, neoZone en Cloudnine, drie beurzen voor kleine- en middelgrote merken die de afgelopen jaren door de florentijnse beursorganisatie in Milaan werden georganiseerd.

Beeld: Super

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN