• Home
  • Nieuws
  • Business
  • 5 procent omzetgroei VF Corp, verhoogt verwachting boekjaar

5 procent omzetgroei VF Corp, verhoogt verwachting boekjaar

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

VF Corp, moederbedrijf van onder andere Vans, The North Face, Wrangler en Lee, rapporteert een omzetgroei van 5 procent gedurende het derde kwartaal. Naar aanleiding van de resultaten verhoogt het bedrijf de verwachting voor het gehele boekjaar.

VF’s resultaten van het derde kwartaal waren sterk, gedreven door versneld momentum bij de internationale en direct-naar-consument platforms en onze Outdoor en Action Sports en workwear businesses,” aldus Steve Rendle, CEO. “Gebaseerd op onze kracht in het derde kwartaal en de sterke groei die we voorzien in de rest van 2017, hebben we opnieuw onze verwachting voor het gehele jaar en maken we extra investeringen om groei te versnellen en waarde te creëren in 2018.” De verwachting voor 2017 is bijgesteld naar een groei van 6 procent naar ongeveer 12,1 miljard dollar (10,2 miljard euro).

De omzet bedroeg de afgelopen 3 maanden 3,5 miljard dollar (2,9 miljard euro). De groei werd voornamelijk gestuwd de aanzienlijke groei bij Vans, 28 procent. Ook online zag de groep een flinke groei met een e-commerce toename van 38 procent. De Europese verkoop steeg dit kwartaal met 18 procent.

VF CORP