About You is de nieuwe eigenaar van de Berlijnse startup Gardoré. Dit meldt het e-commerce platform in een persbericht. De overname is op 1 november afgerond, zo meldt About You.

Gardoré is nu volledig geintegreerd in About You. Gardoré is gespecialiseerd in zakelijke damesmode en de twee oprichters, Laura Cordes en Anna Raabe, gaan nu een dergelijke categorie ontwikkelen voor About You.

“About You wil constant het product portfolio uitbreiden met nieuwe categorieën. Dit zijn onder andere kindermode, sport, speciale maten en nu zakelijke mode voor vrouwen. About You staat open voor het opschalen van nieuwe categorieën door middel van externe oplossingen,” aldus het bericht. De overname van Gardoré is hier een voorbeeld van. “We zien een fantastische kans om zakelijke damesmode uit te breiden en daardoor klanten te bereiken op een vlak wat een groot onderdeel is van hun dagelijks leven,” aldus Tarek Müller, mede-oprichter van About You, aldus het persbericht.

“Vanaf het begin hebben we dezelfde klantfocus gehad als About You en de missie om mensen te steunen in hoe ze zich willen uiten door middel van mode,” aldus Laura Cordes, mede-oprichter van Gardoré. “Een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven is de juiste omgeving om deze mode categorie verder te laten groeien.”

Overige details van de acquisitie, zoals de overnameprijs, zijn niet bekend gemaakt.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN