• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ANWB biedt nu ook diensten en producten van externe retailers aan

ANWB biedt nu ook diensten en producten van externe retailers aan

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Beeld ter illustratie. Credits: Pexels

ANWB verbreedt zijn online aanbod met de ANWB Marketplace. Externe retailers en leveranciers krijgen hierdoor de mogelijkheid hun producten en diensten aan te bieden op het nieuwe online platform dat onderdeel is van de reguliere ANWB-webwinkel, zo maakt ANWB bekend in een persbericht.

De marketplace telt vandaag, op de dag van de lancering, ‘duizenden nieuwe producten’ van 15 geselecteerde retailers. Zoals vermeld, gaat het om een uitbreiding van het assortiment. Consumenten vinden vanaf vandaag dus meer artikelen, zoals kampeerbenodigdheden, kleding en fietsaccessoires op de website.

De uitbreiding van de webwinkel moet klanten een betere winkelervaring bieden, deelt Jan Willem Juffer, directeur ANWB-retail. “Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde externe verkopers, kunnen we een breder assortiment aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die onze klanten van ons gewend zijn.” De marketplace wordt op korte termijn gekoppeld aan de expertise van ANWB-specialisten om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze.

ANWB geeft ook mee de marketplace te willen uitbreiden met producten en diensten.

Anwb
E-commerce
Marketplace