Asos noteert 30 procent omzetstijging in laatste maanden 2017

Asos heeft in de laatste vier maanden van 2017 een omzetstijging behaald van 30 procent. De totale omzet in deze periode kwam uit op 808,4 miljoen pond (1.2 miljard euro). Dat maakt de Britse e-tailer vandaag bekend middels een persbericht.

Vooral op het Europese vasteland deed Asos het goed: de omzet steeg hier met 42 procent naar een totaal van 235 miljoen pond (297 miljoen euro). Ook in het thuisland maakte Asos een sterke groei door: de omzet in Groot-Brittannië steeg naar 300 miljoen pond (380 miljoen euro), 23 procent meer dan een jaar eerder. Asos verwerkte in deze periode 20,2 miljoen bestellingen. Dat waren er 30 procent meer dan in dezelfde periode een jaar eerder.

“Ik ben blij met de sterke resultaten over de afgelopen periode,” aldus CEO Nick Beighton in het persbericht. “We hebben een buitengewone prestatie geleverd in het Verenigd Koninkrijk, terwijl ook de groei op de internationale markt zich voortzet. Door deze sterke eerste resultaten zijn we vol vertrouwen over onze voorspellingen en blijven we doorgaan met investeren in de bedrijfsstructuur om onze internationale ambities kracht bij te zetten.”

Beeld: Asos

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN