Authentic Brands Group heeft een flinke investering gekregen van BlackRock LTPC. BlackRock is nu de grootste investeerder van de modegroep, zo meldt ABG in een persbericht. Hoe groot de investering precies is, wordt niet genoemd, maar media waaronder Business of Fashion noemt een bedrag van 875 miljoen dollar (782,7 miljoen euro).

“AVG is een innovatief bedrijf in de licentie en branding industrie,” aldus Colm Lanigan van Blackrock LTPC in het persbericht. “We hebben een hechte band opgebouwd met Jamie [CEO van ABG, red.] en Nick de afgelopen tien jaar terwijl zij het bedrijf gevestigd hebben binnen de licentie industrie door gebruik te maken van trends en continue innovaties. We geloven dat substantiele groei in de toekomst van ABG ligt en we zien er naar uit om samen te werken met Jamie en Nick om een globaal platform te bouwen die de werelden van mode, gezondheid, wellness, sport, cultuur en entertainment samenbrengt.”

Authentic Brands Group draait per jaar rond de 10 miljard dollar aan omzet (8,9 miljard euro). Merken in het portfolio van de groep zijn onder andere Nautica, Vince Camuto, Nine West en Juicy Couture.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN