Authentic Brands Group wordt samen met DSW, Noord Amerikaanse schoenen en accessoires retailer, de nieuwe eigenaar van de Camuto Group. Dit maakt ABG bekend in een persbericht.

“We zijn blij om de Camuto Group te verwelkomen in de ABG familie en daardoor ook een langetermijnrelatie op te zetten met DSW,” aldus Jamie Salter, CEO van ABG in het bericht. “Deze strategische opzet behoudt Camuto Group, die zal blijven samenwerken met de huidige footwear partners, en het biedt een robuuste infrastructuur voor nieuwe merken en groei. Ons partnerschap met DSW linkt ABG daarnaast met een autoriteit in de schoenenbranche waarvan de expertise op het gebied van sourcing en maken in ons hele portfolio voelbaar zal zijn.”

Het intellectuele eigendom van de Camuto Group wordt overgenomen, waaronder het Vince Camuto merk. Het label, dat onder andere schoenen, parfum, kleding, handtassen en accessoires verkoopt, heeft wereldwijd 8000 verkooppunten. ABG neemt 60 procent van het eigendom over en DSW de overige 40 procent. Verder in het portfolio van de Camuto Group: Louise et Cie, Sole Society, Enzo Angiolini.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN