• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Belangrijke Herenmode Accessoiretrends voor Herfst Winter 2019-20

Belangrijke Herenmode Accessoiretrends voor Herfst Winter 2019-20

Door Trendstop

bezig met laden...

Business

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de essentiele trends die van invloed zullen zijn op de herenmodemarkt in Herfst Winter 2019-20.

Het Trendstop team biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke trends die bepalend zullen zijn voor accessoire-ontwerp in Herfst Winter 2019-20 en daarna. Dit seizoen maken accessoires een impact met onverwachte juxtaposities van schaal, kleur en materiaalgebruik. Grote verhoudingen worden door middel van formele stoffen verfijnd, verkleinde grafische prints worden uitgesproken door het gebruik van opvallende kleuren, en plastic verleent een moderne uitstraling aan klassieke silhouetten. Onze samengestelde catwalk-trendrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke FW19-20 ideeën die zich laten vertalen naar belangrijke productcategorieën. Dynamic Transparencies biedt een fris perspectief op stoffen die toegepast kan worden op diverse stijlen, terwijl Survival Quilting een moderne draai geeft aan een belangrijke stof voor dit seizoen. In New Sports Type wordt de populaire sportieve grafische printtrend opnieuw uitgevonden voor een nieuw tijdperk met strakke en hedendaagse computergrafische prints.

Dynamic Transparencies

Transparant plastic en Perspex zijn een onmisbare stoffentrend voor Voorjaar/Zomer, en blijven dat ook in Herfst/Winter. Ze complementeren ijzige kleurpaletten en introduceren een nieuw textuurmatig accent aan de garderobe van het seizoen. Perspex dozen die eruit zien als ijsklonten en doorzichtige panelen tonen hun modieuze inhoud, terwijl semi-transparant gaas voor zachte accessoires het technische met het traditionele fuseert.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dior Homme, Fendi, Xander Zhou, allen Herfst Winter 2019-20.

New Sports Type

Eenvoudige computergrafieken en kleine lettertypen afgezet tegen een levendig gekleurde achtergrond bieden een uiterst hedendaagse stedelijke interpretatie van klassieke door sport geïnspireerde grafische prints. Piepkleine handleidingmotieven, veiligheidssymbolen en barcodes worden zorgvuldig geplaatst op zachte accessoires, tassen en riemen tegen uitgesproken sportieve achtergrondkleuren.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Louis Vuitton, Off-White, Xander Zhou, allen Herfst Winter 2019-20.

Survival Quilting

Voor dit seizoen wendt quilten, een basis stoffentrend voor Herfst/Winter, zich tot overlevingstechnieken en extreme outdoor invloeden, gecombineerd met een stedelijke verfijning die in de stoffen en afwerkingen terug te vinden is. Van subtiel gewatteerde oorkleppen tot opgeblazen sjaals, technisch satijn, krijtstrepen en gepoetst leer bieden een nieuwe formaliteit, terwijl de overdreven proporties de mentaliteit van de overlever versterken.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Wooyoungmi, Dries Van Noten, Dunhill, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Bags & Belts Key Items rapport van Trendstop, met alle onmisbare silhouetten van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Accessoires
accessoiretrends
FW2019
Herenmode
MANNENMODE
Menswear
Trends
Trendstop
Scroll down to read more