• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Belgische tak Sissy-Boy voor 1 euro verkocht

Belgische tak Sissy-Boy voor 1 euro verkocht

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Termeer Groep heeft Sissy-Boy voor een kleine 3,5 miljoen euro overgenomen. Dit blijkt uit het eerste faillissementsverslag van alle Sissy-Boy entiteiten. De aandelen van de Belgische Sissy-Boy entiteiten zijn verkocht voor 1 euro, zo is te lezen in het verslag.

Sissy-Boy werd op 12 april failliet verklaard toen de bewindvoerders een verzoek hadden ingediend om de surseance om te zetten naar een faillissement. Een dag later volgde al de doorstart met de Termeer Groep. Op het moment van het faillissement had huisbank ABN Amro nog een vordering uit staan van ruim 5,2 miljoen euro.

Een oorzaak voor het faillissement wijzen de curatoren nog niet aan. “Er zal eerst een onderzoek dienen plaats te vinden naar de feiten en omstandigheden die tot de faillissementen hebben geleid alvorens conclusies kunnen worden getrokken.” Sissy-Boy was al langer op zoek naar een overnamekandidaat maar nadat de laatste potentiële overnamekandidaat had afgehaakt, vroeg het bedrijf surseance aan en niet veel later het faillissement.

Sissy Boy
Termeer Groep