• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Beyoncé gaat Ivy Park voortzetten met Adidas

Beyoncé gaat Ivy Park voortzetten met Adidas

Door Marjorie van Elven

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Zangeres Beyoncé is de nieuwe creatieve partner van Adidas. Dat heeft Adidas donderdag wereldkundig gemaakt op middels een persbericht. Beyoncé gaat Adidas als creatieve partner 'helpen bij het ontwerpen van kleding en schoenen'. Meer details worden nog niet gegeven. Beyoncé zal ook haar athleisuremerk Ivy Park, dat sinds november gestopt was, weer lanceren met de hulp van Adidas.

Ivy Park werd in 2016 opgericht in samenwerking met het Arcadia merk Topshop. Het merk verkoopt kleding, schoenen en accessoires ontworpen door Beyoncé voor verschillende sportactiviteiten, zoals yoga, dansen en hardlopen. In november kocht Beyoncé de helft van het merk terug van Arcadia Group vlak nadat zijn voorzitter, Sir Philip Green, door de Britse krant The Telegraph beschuldigd werd van racistisch en seksueel misbruik.

“Dit is voor mij de partnerschap van mijn dromen," zegt Beyoncé in het persbericht. “Ik verheug me erop Ivy Park te herlanceren op een wereldwijde schaal met hulp van deze bewezen, dynamische leider."

Eric Liedtke, Executive Board Member - Global Brands van Adidas, voegt toe: “Beyoncé is een iconische schepper maar ook een bewezen ondernemer. Samen kunnen we veranderingen inspireren en macht geven aan een nieuwe generatie van ontwerpers."

Hoewel Beyoncé met Adidas gaat samenwerken, blijft de zangeres wel de enige eigenaar van Ivy Park.

Foto: Ivy ParkIvy website

Adidas
Arcadia Group
Beyonce
Ivy Park