• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Brunello Cucinelli op koers voor duurzame groei in eerste kwartaal

Brunello Cucinelli op koers voor duurzame groei in eerste kwartaal

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Brunello Cucinelli-winkel. Sefa Karacan / Anadolu Agency via AFP.

Italiaans luxebedrijf Brunello Cucinelli S.p.A sluit het eerste kwartaal van boekjaar 2024 positief af, zo blijkt uit het financiële verslag. Deze cijfers staan in lijn met wat het bedrijf vorig jaar voorspelde. Namelijk, tien procent duurzame groei voor het gehele jaar.

De omzet van Brunello Cucinelli bedroeg 309,1 miljoen euro tegen actuele wisselkoersen. Brunello Cucinelli verwacht goede resultaten voor dit jaar en komende jaren. Het bevestigt dan ook de eerder aangegeven verwachting van 10 procent omzetgroei voor het huidige boekjaar. Het bedrijf laat groei zien in alle regio’s.

Brunello Cucinelli verwacht goede resultaten voor dit jaar en komende jaren. Het bevestigt dan ook de eerder aangegeven verwachting van 10 procent omzetgroei voor het huidige boekjaar. “De bestellingen voor de herfst-wintercollecties 2024 – zowel heren- als damescollecties – en het sterk positieve karakter van de commentaren van internationale journalisten en grote multibrands met betrekking tot onze ‘zachte luxe’ stijl, brengen ons ertoe onze verwachtingen te herhalen voor het volledige jaar 2024 met hernieuwde overtuiging: een jaar van omzetgroei in de buurt van 10 procent en een gezonde en eerlijke winst”, aldus Brunello Cucinelli.

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli SpA