De CBR Fashion Group heeft een nieuwe eigenaar. Investeringsmaatschappij Alteri Investors neemt de Duitse modegroep over van de Zweedse investeerder EQT. Dat maakt CBR bekend middels een persbericht.

Matthias Born, CFO / COO van CBR, reageert in het persbericht op de aquisitie. “We kijken uit naar de samenwerking met Alteri. Deze transactie laat duidelijk zien dat CBR een aantrekkelijk bedrijf is. Als retail-specialist met een hands-on aanpak biedt Alteri een nieuwe impuls, zodat wij ons kunnen concentreren op hetgeen we goed in zijn.”

CBR Fashion Group is het moederbedrijf achter grote modeketens als Cecil en Street One en geldt als één van de grootste producenten van damesmode in Duitsland. Het bedrijf is actief in 19 landen, heeft circa 8300 verkooppunten wereldwijd en zo’n 1200 medewerkers in dienst. De omzet van het bedrijf in het laatste financiële jaar, welke eindigde in juni 2017, bedroeg 579 miljoen euro. In Nederland en België zjin Cecil en Street One verkrijgbaar via multibrand-retailers, meerdere eigen locaties en via de online webshop.

De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN