• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Charlie Choe overgenomen door Van Gennip Textiles

Charlie Choe overgenomen door Van Gennip Textiles

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Nachtkledingmerk Charlie Choe is overgenomen door Van Gennip Textiles, het moederbedrijf van merken als Dirkje en DJ Dutchjeans. Een strategische stap om Charlie Choe de volgende groeifase in te leiden, zo verklaart het nachtkledingmerk in een statement.

Charlie Choe werd zes jaar geleden opgericht door de zussen Christel en Ilona van Hoof. Het label biedt kleurrijke nachtkleding voor dames, heren, kinderen en baby's, en heeft 250 verkooppunten in de Benelux en Duitsland.

"Na zes jaar vol enthousiasme gewerkt te hebben aan het neerzetten van een mooi merk in de Benelux, kregen wij de behoefte aan een sterke strategische partner met een groot netwerk om Charlie Choe internationaal op de kaart te zetten” stelt Christel van Hoof in het persbericht.

Het Nederlanse bedrijf Van Gennip Textiles neemt nachtkledingmerk Charlie Choe over

"Charlie Choe is voor ons een prachtige aanvulling op onze huidige merken," laat Leon van Gennip van Van Gennip Textiles (VGT) in het bericht weten. Broer Mark van Gennip vult aan: "Door de beste punten van Charlie Choe te integreren, halen we een hoop nieuwe kennis in huis. Door dit te combineren met ons wereldwijde B2B netwerk, maken wij de juiste stap richting de toekomst."

Alle werknemers van Charlie Choe zijn mee, verklaart een woordvoerder tegenover FashionUnited. Het team van Van Gennip Textiles komt daarmee op 35 man.

Van Gennip Textiles (VGT) is een Nederlands familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht door Toon en Mieke van Gennip. Nu staan zoons Leon en Mark aan het roer. Het hoofdkantoor van Van Gennip Textiles is gevestigd in Weert. Van Gennip Textiles is verantwoordelijk voor het ontwerp, het importeren en distribueren van baby-, kinder- en badkleding. De merken van VGT worden in 50 landen wereldwijd verkocht. Het bekendste merk van Van Gennip Textiles is Dirkje babywear. Ook kindermodemerk DJ Dutchjeans en badmodemerken Lentiggini en Mila behoren tot het portfolio.

VGT lanceert in februari 2018 ook een nieuw baby- en kindermodemerk Koko Noko.

Bekijk hieronder de teaser van Koko Noko

Foto: Van Gennip Textiles Charlie Choe.

Charlie Choe
Dirkje
Van Gennip Textiles