• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Creditmanagementbedrijf MODINT gaat zelfstandig verder

Creditmanagementbedrijf MODINT gaat zelfstandig verder

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het creditmanagementbedrijf van MODINT gaat zelfstandig verder onder de naam MODINT Credit & Finance. Vorige week is er een handtekening gezet onder de overdracht via een management buy-out. De afgesplitste creditmanagement activiteiten gaan verder onder de groepsnaam CRDT en zullen onder verschillende labels worden aangeboden, waaronder MODINT Credit & Finance. De directie van CRDT wordt gevormd door Frans van der Hoorn (algemeen directeur), Charrel van den Bovenkamp (operationeel directeur) en Jeroen Leijser (commercieel directeur).

Modint, ondernemersorganisatie voor de mode, interieur, textiel en tapijtbranche biedt al meer dan 70 jaar creditmanagementdiensten aan voor haar leden. Door de verzelfstandiging kunnen bedrijven uit andere branches gebruik maken van de dienstverlening van CRDT.

De huidige veranderingen in de modesector vragen meer flexibiliteit en slagkracht om te blijven innoveren. Als sterke zelfstandige organisatie is CRDT nu beter in staat te blijven investeren in uitstekende dienstverlening voor zowel bestaande als nieuwe klanten in binnen- en buitenland.

De strategie van CRDT is gericht op de verbreding van het brancheconcept naar aanverwante sectoren in Nederland. Binnen de modebranche zal worden ingezet op verdere expansie in het buitenland. In Duitsland, Denemarken en België heeft CRDT inmiddels een ruime klantenportfolio opgebouwd in mode, schoenen en sport en zijn er veel mogelijkheden om verder te groeien. Binnen Nederland is het streven de positie als marktleider in de modesector te versterken.

Intensieve samenwerking Modint en CRDT

Modint en CRDT zullen intensief met elkaar blijven samenwerken. Door de blijvende nauwe binding met Modint is branche expertise gewaarborgd.

CRDT blijft voorlopig bij Modint in Zeist onder een dak. Hiermee wordt het belang van een hechte partnership nog eens onderstreept met meer ruimte voor een eigen strategie.


CRDT
MODINT
Partner Content