Wie een bod wil doen op warenhuis V&D, heeft daar tot het einde van deze week de tijd voor. Dan moet een bod -voorzien van een handtekening- ingeleverd zijn bij de curatoren. Dat meldt woordvoerder Edwin van Wijk namens curatoren Kees van de Meent en Hanneke De Coninck-Smolders aan het Algemeen Dagblad.

Als het aan de curatoren van V&D en La Place ligt, blijft het concern zoveel mogelijk intact bij de doorstart. Overnamekandidaten mogen alleen een bod doen als ze het hele warenhuis willen overnemen of grote delen ervan.

Een aantal geïnteresseerde partijen heeft inmiddels als een speciaal memorandum ontvangen, waar alle informatie in staat die nodig is -zoals financiële gegevens over V&D- om een bod te kunnen doen. Volgens woordvoerder Edwin van Wijk gaat het nu om ‘een groep van zeker tien kandidaten’ die nu het memorandum heeft ontvangen.

De curatoren zullen volgende week in gesprek gaan met de partijen die de meest kansrijke voorstellen hebben gedaan. In de tussentijd blijven de winkels en restaurants van V&D gewoon open en worden de medewerkers nog een aantal weken betaald door het UWV.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN