Deens merk Designers Remix koopt eigen merk terug van IC Group

Designers Remix, het merk van de Deense Eskildsen familie, neemt het label weer volledig in eigen beheer. Charlotte & Niels Eskildsen kopen het meerderheidsbelang van 51 procent terug van de IC Group, zo laat het merk weten in een persbericht.

“De timing om het merk over te nemen is precies goed,” aldus Niels Eskildsen, CEO van Designers Remix, in het bericht. “We startten onze reis naar duurzaamheid 17 jaar geleden en voor een lange tijd hebben we intensief gewerkt aan het laten herleven van ons oorspronkelijke DNA om een duurzame ‘kampioen’ te worden. Om deze strategie te implementeren is een andere en actiever soort van eigenaarschap nodig. Nu we het merk weer in eigen beheer hebben, hebben we genoeg potentie om onze ambitieuze doelen te bereiken.”

Charlotte Eskildsen, creatief directeur achter het merk, voegt toe: “Ik ben dankbaar voor de steun van Lykke en Niels Martinsen, de eigenaren van de IC Group, de afgelopen 17 jaar maar ik zie er naar uit om onze duurzame droom te vervullen met de rest van het team.”

De Eskildsen familie heeft nu alle aandelen in handen van Designers Remix A/S en daarmee ook de aandelen van de merken Designers Remix en Little Remix.

Over Designers Remix

Designers Remix is in 2002 opgericht door Charlotte Eskildsen en haar man Niels Eskildsen. Het merk richt zich op ‘vrouwelijke en karakteristieke ontwerpen’. “Ik wil forever-items maken - mode die vrouwen voor decennia in hun kast willen houden,” aldus Charlotte op de website van het merk over haar missie. Inmiddels heeft het merk meer dan 400 winkels wereldwijd in onder andere Europa, Rusland, Azië en het Midden-Oosten.

Beeld: Designers Remix website

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN