Goed nieuws voor van de winkelketens Miss Etam en Promiss: het is de curatoren van de Etam Groep gelukt om een overeenkomst te sluiten over een doorstart. Er komt hulp vanuit een consortium investeerders uit de detailhandel, hebben de curatoren deze week laten weten.

Volgens de curatoren biedt het bod de beste mogelijkheden voor de continuïteit en werkgelegenheid, naast een goede opbrengst voor de inboedel. Meer details willen ze niet bekend maken, maar een woordvoerder laat weten ‘dat er wel gereorganiseerd moet worden’. Verdere details over de doorstart worden de komende weken uitgewerkt en zullen rond half mei bekend worden gemaakt. Tot die tijd zal er geen nieuwe informatie naar buiten komen. De doorstart wordt voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Het personeel van de winkelketens is op de hoogte gebracht en vooralsnog blijven de winkels open. Er werken zo’n 2000 mensen bij de Etam Groep. Etam werd in april failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. Er werd met meerdere partijen onderhandeld over een doorstart.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN