• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Duurzaam modemerk Infact failliet verklaard

Duurzaam modemerk Infact failliet verklaard

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Een faillissement voor Infact Clothing B.V., het bedrijf achter duurzaam modemerk Infact. Op dinsdag is het merk door de rechtbank van Amsterdam failliet verklaard, zo blijkt uit gegevens van faillissementsdossier.nl .

Infact is het geesteskind van ondernemer Roland Wiechert, die ook People’s Avenue opstartte. In 2011 werd Infact Clothing, dat zich focust op duurzame bedrijfskleding, in het leven geroepen en vier jaar later startte Wiechert ook een consumenten label, People’s Avenue. In februari ging People’s Avenue al failliet, destijds bleef Infact nog gespaard. Een paar maanden later valt nu ook het doek voor het tweede merk van Wiechert.

Als curator in de zaak is Yurriaan Ijpma aangesteld, hij was eerder ook betrokken als curator bij het faillissement van People’s Avenue. In een telefonisch gesprek zegt hij tegen FashionUnited dat bij Infact geen werknemers betrokken zijn bij het faillissement, alleen oprichter Roland Wiechert. Morgen komen de curator en oprichter samen om de verschillende mogelijkheden te bekijken, waardoor er op dit moment verder niks te melden is over de gang van zaken rondom het faillissement. De website van Infact is op het moment van plaatsing van dit artikel uit de lucht.

Beeld: Infact Facebook

infact
infact clothing b.v.