Introductie

Enelle is een interpretatie van de internationale catwalk trends en biedt de allernieuwste dameskleding voor de moderne vrouw. Als men naar de essentie van Enelle zou vragen zouden wij antwoorden in een zin: the art of living and loving.

Enelle betekent innovatief denken!

Per jaar worden er zes collecties aangeboden (drie per seizoen) gebaseerd op de huidige fashion trends en op korte termijn geleverd.

Onze mode is bewegen in het spanningsveld tussen sportief en vrouwelijk. Wij staan voor vertrouwen, betrouwbaarheid, vrouwelijkheid en geloofwaardigheid.

Enelle-And

Naast onze collecties op korte termijn hebben vele van onze klanten te kennen gegeven behoefte te hebben aan een grotere levering aan het begin van het seizoen.

Met de komst van de winter collectie 2011/12, zal Enelle haar nieuwe Enelle-And programma starten. Deze collectie van Enelle-And bestaat uit jersey’s en tricots die tijdens het seizoen met flash collecties aangevuld worden voor een steeds wisselend winkel beeld en een optimale doorverkoop.

Ons uitgebreide leveringsschema voor 2011 ziet er als volgt uit:

Doelgroep

De Enelle vrouw is een zelfverzekerde, vrouwelijke vrouw en heeft een positieve kijk op het leven. Natuurlijk en normaal. Ze leeft zoals ze denkt en voelt. De Enelle vrouw is modieus, leeft vandaag, is vindingrijk, gefascineerd, open en nieuwsgierig. De Enelle vrouw straalt zelfvertrouwen uit en hecht veel waarde aan kwaliteit, ontwerp en pasvorm.

De doelgroep van Enelle is een vrouw in haar dertiger jaren met dezelfde filosofie als wij bij Enelle: leeftijd is een nummer!

De Enelle vrouw kleedt zich zoals zij zich voelt: the woman without any age and never aging!

De Enelle vrouw staat met beide voeten op de grond. Ze wilt zich onderscheiden en doet dit bewust. Haar look moet netjes en presenteerbaar zijn maar moet tegelijk ook vrouwelijk overkomen. Enelle biedt deze combinatie van down to earth met vrouwelijkheid in een uiterst draagbare collectie.

Zomer Collectie 2011

Enelle omarmt het idee van het stijlen en combineren van verschillende kledingstukken. De collectie is cross styled waardoor de materialen en silhouetten in een verfrissende en geraffineerde manier tot aard komen. Enelle brengt met haar zachte materialen, uitstekende afwerking, nonchalance en unieke detaillering, moderne vrouwelijkheid tot leven.

De collectie is ideaal voor op reis, werk en voor de vrije tijd en is van hoge kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm.

Pasteltinten begeleiden de Enelle vrouw op haar weg naar de zomer. Verfijnde details, zoals draperieën en quilting maken van de Enelle collectie iets heel bijzonders.

Veel van onze Enelle kledingstukken bieden een hoog stretch gehalte en daardoor ongelofelijk veel comfort. De tuniek is een nieuw kledingstuk wat de plaatsvervanger van de jurk zal gaan worden komend seizoen.

Enelle online

Met de groeiende interesse in online shoppen is het moeilijk om achter te blijven als modelabel. Daarom is de mode van Enelle nu ook online te verkrijgen op onze website www.enelle.nl en www.enelle.eu.

Op onze website maken wij nu gebruik van ons gloednieuw avatar systeem. Online shoppers kunnen met dit systeem in de online kleedkamer een avatar aankleden met eigen gekozen Enelle outfits.

Dit concept creërt niet alleen brand experience maar geeft de consument ook een idee voor meerdere combinaties en helpt de after sales tevredenheid te optimaliseren.

Wij van Enelle vinden dat de detailist met de opkomst van het online shoppen niet op de achtergrond moet komen. Daarom hebben wij een nieuw beleid waarbij iedere Enelle verkopende detailist twintig procent commissie ontvangt over een online aankoop uit onze webshop. Dit geldt alleen voor online aankopen uit de regio van de detailist en is daarom postcode georiënteerd.

Ontmoet ons op de volgende Fairs!

Dit voorjaar zullen de collecties van Enelle te zien zijn tijdens de Amsterdam Fair tijdens de Modefabriek op 23 en 24 januari.

Kom een kijkje nemen bij onze stand op nummer 540 in het segment Appearance om meer over ons en onze producten te weten te komen! Ook op de fair Vrouw & Zo op 14 en 15 februari zal de Enelle collectie getoond worden in het souterrain in BrandBoxx Almere.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN