• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Eton installeert robottechnologie in magazijn met het oog op verdere groei en klanttevredenheid

Eton installeert robottechnologie in magazijn met het oog op verdere groei en klanttevredenheid

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

bezig met laden...

Business

Eton maakt een snelle groei door en heeft daarom AutoStore geïmplementeerd in de vestiging in Gånghester (Zweden), het dorp waar het bedrijf ruim negentig jaar geleden werd opgericht. AutoStore is een gerobotiseerd systeem waarmee Eton de productiviteit en de leversnelheden in het magazijn verder kan verbeteren. Andere voordelen zijn onder meer een nauwkeuriger voorraadbeheer, een betere afhandeling van bestellingen en de mogelijkheid om de volumes te verhogen zonder het magazijn zelf te hoeven uitbreiden.

Waar alle producten voorheen werden bewaard in schappen, zijn ze nu ondergebracht in AutoStore, een driedimensionale roosterconstructie met diverse productbakken. Als producten uit een order gepickt moet worden, halen geautomatiseerde robots de bakken met de gewenste producten op en brengen deze naar de werkstations van de magazijnmedewerkers.

Het magazijnteam hoeft nu niet meer zelf rond te rijden met trolleys en op allerlei plekken producten uit het schap te halen, maar kan zich concentreren op het verbeteren van de ervaring voor de klant. Door de kortere loopafstanden en het nauwkeurigere voorraadbeheer kunnen de medewerkers bovendien meer bestellingen verwerken, en dat leidt tot kortere levertijden voor alle eindgebruikers en retailklanten wereldwijd.

Eton