• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Euretco Fashion en Fashion Cloud slaan handen ineen

Euretco Fashion en Fashion Cloud slaan handen ineen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Euretco Fashion, onderdeel van retailservice organisatie Euretco, is een samenwerking aangegaan met b2b-platform Fashion Cloud. Euretco Fashion implementeert in de toekomst productgegevens van Fashion Cloud in haar nieuwe omnichannel-services. Dit melden beide bedrijven in een persbericht.

Er zullen meer dan 1 miljoen productafbeeldingen met kenmerken zoals productbeschrijvingen en materiaal automatisch geïntegreerd worden vanuit Fashion Cloud in de omnichannel-services van Euretco Fashion. Fashion Cloud werkt al samen met meer dan 350 merken en 6.500 retailers, aldus het persbericht. Deze gegevens worden gedeeld dankzij de samenwerken maar de merken houden wel controle over het gebruik van de productgegevens. Met de partnerschap willen Euretco Fashion en Fashion Cloud een betere samenwerking tussen merken en retailers tot stand brengen door het uitwisselen van gegevens makkelijker te maken.

“Wij geloven dat digitaal samenwerken belangrijk is voor de wholesale community. Dit is waar Fashion Cloud om draait: Naadloos samenwerken en verbinden van wholesale partners met elkaar,” aldus Alies ter Kuile, mede-oprichter van Fashion Cloud, in het bericht.

euretco fashion
Fashion Cloud