Everon Jackson Hooi zet punt achter ondergoedlijn

Everon Jackson Hooi stopt met zijn eigen ondergoedlijn Bolas Underwear. Ook zijn zakenpartner Roland Ykel heeft in goed overleg met de andere aandeelhouder besloten na ruim anderhalf jaar uit het bedrijf te stappen. Dat heeft de Goeden Tijden, Slechte Tijden-acteur laten weten via zijn Twitter-account.

”Na anderhalf jaar hebben we besloten om Bolas te verlaten. Het was een fantastische ervaring, we hebben hele mooie dingen mogen meemaken en veel geleerd,” zegt Hooi. “Ik voel veel dankbaarheid voor alle mensen die ons hebben geholpen om deze droom te mogen realiseren.”

Hooi richtte Bolas Underwear in 2015 op, omdat hij goed ondergoed vaak te duur vond. Met zijn eigen onderbroekenlijn wilde hij aantonen dat er ook goed, betaalbaar herenondergoed verkrijgbaar is. Het merk maakte in een jaar tijd een grote groei door, wat leidde tot de opening van een eerste pop-up store op Rotterdam Centraal Station afgelopen augustus. Hoewel Hooi uit de onderneming stapt, heeft hij wel plannen voor de toekomst. “Mijn ondernemersgeest is zodanig geprikkeld dat ik met nieuwe projecten zal blijven komen.”

Beeld: Bolas Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN