Faillissement voor Dungelmann Schoenen

Dungelmann Schoenen B.V. is failliet verklaard. Dit blijkt uit documenten op Rechtspraak.nl. Als curator is Rob van Seumeren aangesteld van Van Iersel & Luchtman Advocaten.

Dungelmann verkoopt dames en herenschoenen in vijftien winkels door heel Nederland, aldus de Facebook-pagina van de retailer. Zo heeft het vestigingen in Eindhoven. Rotterdam, Uden, ‘s-Hertogenbosch, Leiden, Hilversum, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Heemstede. De winkel in Breda is overgenomen door Sunglass Hut. Naast de verkoop van onder andere Via Vai, Red Rag, Giorgio, Floris van Bommel en Timberland heeft het bedrijf ook een eigen merk, genaamd Dungelmann. De website van Dungelmann is momenteel uit de lucht en meldt: “Op dit moment zijn we bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de website. We verwachten op korte termijn weer online te zijn.”

Nederlandse schoenenketen Dungelmann failliet verklaard

Dungelmann werd in 1900 opgericht door Hans Dungelmann. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer sinds 2017. Onder leiding van Loes Lieste-Van de Velde verhuisde het hoofdkantoor van het familiebedrijf van Delfgauw naar Den Bosch. Hier vestigde het bedrijf zich boven de Dungelmann winkel aan de Pensmarkt.

Dungelmann Schoenen is de laatste in een rij van Nederlandse faillissementen. Zo werden de winkels van Miller & Monroe recent failliet verklaard en ging La Ligna voor de tweede keer in een paar jaar over de kop.

Beeld via CBRE

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN