• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Fashion Factory Outlet in Den Haag failliet

Business

Fashion Factory Outlet in Den Haag failliet

Door Anne Buis

2 feb. 2017

Fashion Factory Outlet in winkelcentrum New Babylon is failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. Laurens Prickartz is aangesteld als curator. Dat meldt Omroep West.

Het faillissement is dinsdag uitgesproken en het outletcentrum is inmiddels gesloten. Er waren negen mensen werkzaam bij het bedrijf, over hun toekomst is nog niets bekend. De curator laat aan Omroep West weten nog onderzoek te doen naar de oorzaak van het faillissement.

Als het aan Prickartz ligt, gaan de deuren van het bedrijf snel weer open. Naast de inventarisatie van de voorraad kijkt hij momenteel ook naar doorstartmogelijkheden. Over enkele dagen moet er meer duidelijkheid zijn over de toekomst van Fashion Factory Outlet.

Het outletcentrum opende in november 2013 zijn deuren in het New Babylon Shopping Center, naast het centraal station van Den Haag. Volgens Fashion Factory Outlet is de outlet verdieping 5000 vierkante meter groot. Zo'n zeventig merken openden een shop-in-shop met monstercollecties en overschotten. Modelabels kunnen een plekje huren vanaf 20 vierkante meter. Volgens de website zijn er onder meer collecties te vinden van Ralph Lauren, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Superdry, French Connection, Silver Creek, Circle of Trust en Sisters Point.

Beeld: Facebook Fashion Factory Outlet