Foot Locker neemt aandeel in sportmerk Carbon38

Foot Locker Inc heeft een minderheidsaandeel genomen in luxe sportmerk Carbon38. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

“We bewonderden het Carbon38 verhaal en de missie al toen we elkaar drie jaar geleden ontmoetten,” aldus Lauren Peters, CFO van Foot Locker. “Katie en het team van Carbon38 hebben geweldig hun best gedaan om een merk te maken met extreem loyale fans in de fitness en mode wereld. Naast de steun van Carbon38 uitzonderlijke groeipotentie die onze investering biedt, verwachten we ook gebruik te maken van inzichten van het team in de industrie en focus om onze eigen SIX:02 resultaten te verbeteren.” Peters zal als onderdeel van het partnerschap zich aansluiten bij de directie van Carbon38.

“We zijn verheugd om Foot Locker als een investeerder te hebben terwijl we ons bedrijf opschalen en onze omni-channel strategie uitbreiden in zowel de Verenigde Staten als internationaal,” aldus Katie Warner Johnson, mede-oprichter en CEO van Carbon38 in een verklaring. “Deze steun zorgt ervoor dat we ons pad van groei kunnen versnellen en onze missie om een nieuwe categorie voor luxe sport ready-to-wear kleding te creëren, kunnen voltooien.”

Beeld: Carbon38 website

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN