Investeringsmaatschappij Fosun International wil een meerderheidsbelang nemen in lingeriemerk La Perla. In de aankomende dertig dagen zit de directie van Fosun om de tafel met Silvio Scaglia, eigenaar van het lingeriemerk, om tot een akkoord te komen. Dat laat de investeringsmaatschappij vandaag weten middels een persbericht.

Scaglia kocht La Perla in 2013 voor zo’n 69 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd 300 miljoen euro geïnvesteerd in het merk voor internationale expansie. Fosun is voornemens te blijven investeren in het merk, om zo ‘het potentieel verder te ontwikkelen,’ aldus het statement.

La Perla werd opgericht in 1954 en is momenteel nog eigendom van de Pacific Global Management van Silvio Scaglia. Scaglia is tevens de eigenaar van meerdere modellen-managementbureaus, waaronder het wereldwijd opererende Elite. La Perla telt inmiddels 30 winkels wereldwijd en boekte afgelopen jaar een omzet van 140 miljoen euro. In Nederland heeft het merk winkels in Den Haag en Amsterdam en wordt het verkocht bij onder meer de Bijenkorf.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN