• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Freshmen investeert in Antwerps GoFluo

Freshmen investeert in Antwerps GoFluo

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Business

GoFluo, het Antwerpse bedrijf dat fluo-hesjes een upgrade geeft, heeft extra financiering ontvangen dankzij Freshmen. Het bedrijf investeert een extra ronde in GoFluo, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Freshman is een investerings fonds opgericht door Wouter Torfs van Schoenen Torfs, Bart Claes van JBC en Hendrik Winkelmans van fietswinkelketen Fiets!. Met de investering wil GoFluo verder groeien. Zo wil het merk de collectie verder uitbreiden en wil het groeien in het buitenland. Vooral uit Scandinavië en Duitsland komt interesse, zo meldt het persbericht. “We geloven erg in het creatief talent van Julie en het potentieel om in deze niche vanuit België, dat toch echt een fietsland is, Europees iets te betekenen,” aldus Hendrik Winkelmans in het bericht. Hoe hoog de investering precies is, wordt niet genoemd.

Go Fluo is opgericht door Julie Vets. Ze was verbaasd dat veel mensen ‘schreeuwlelijke fluo hesjes over hun vaak modieuze en soms peperdure outfits trekken’. De ge-upgrade hesjes zijn er voor mannen, kinderen en dames en worden verkocht bij onder andere fiets- en loop-retailers, maar ook bij mode-retailers. “Veel fietsers zijn modebewust en dragen zo’n lelijk hesje niet graag. Ik begon daarom met het ontwerpen van reflecterende kleding die mij en andere fietsers veilig zou houden, maar ook een aanvulling kon zijn op onze dagelijkse kledingstijl. Het resultaat is GoFluo,” aldus Vets in het persbericht.

Beeld: GoFluo

freshman
Gofluo