G-Star neemt Zweedse franchise partner over

G-Star RAW neemt Global Retail Sweden over, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Global Retail Sweden is franchise partner van het merk en heeft op dit moment 17 G-Star winkels in Zweden. De eerste stappen voor de overname zijn genomen, zo meldt G-Star RAW.

“De Zweedse markt is een belangrijke markt voor ons,” aldus general manager van Scandinavië en Groot-Brittannië Mary Doumtsi in een persbericht. “We willen onze focus op onze lokale consument vergroten en de beste ervaring leveren. Om ons aan te kunnen passen aan een altijd veranderende omgeving waar we continu nieuwe klanten mogen verwelkomen, is het noodzakelijk om onze winkels in ons eigendom te krijgen.”

G-Star, opgericht in Amsterdam in 1989, is al sinds 1998 aanwezig in Zweden. De eerste monobrand winkel werd in 2008 geopend in het land. “We zijn trots en dankbaar voor het werk dat we de afgelopen 11 jaar hebben gedaan en zijn overtuigd dat dit de juiste stap voorwaarts is voor alle partijen,” aldus Anton Granlund, CEO van Global Retail in het persbericht.

Wereldwijd heeft G-Star nu 6500 verkooppunten waarvan 350 monobrand stores. Het merk is in 63 landen verkrijgbaar.

Beeld: G-Star RAW

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN