• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Global Fashion Group stelt beursgang uit

Global Fashion Group stelt beursgang uit

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Global Fashion Group stelt de beursgang uit zo meldt Reuters. De online retailer, die voornamelijk actief is in Azië en Latijns Amerika, zou dit hebben gedaan omdat er niet genoeg animo was voor de aandelen, zo melden bronnen tegen Reuters.

GFG ging voor een beursnotering aan de Frankfurt Stock Exchange, zo bleek in een eerder persbericht van het bedrijf. Global Fashion Group wil met de beursnotering ongeveer 300 miljoen euro ophalen. Dit bedrag wil het gebruiken om ‘de aanhoudende groei van brandstof te voorzien en te kunnen investeren in de technologie en ontwikkeling van het bedrijf’.

De periode voor investeerders om een bod te doen op aandelen die verkocht worden bij de beursgang is nu verlengd tot en met 28 juni. Hierdoor wordt er pas op 2 juli gehandeld in de aandelen van het bedrijf.

GFG is het moeder bedrijf van e-commerce sites Zalora, Dafiti, The Iconic en Lamoda. In het eerste kwartaal van het huidige financiële boekjaar zag de groep de omzet stijgen met 15 procent naar 261 miljoen euro, zo bleek in het kwartaalverslag.

beursgang
Global Fashion Group