• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Herfst/Winter 21 collecties

Herfst/Winter 21 collecties

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De FashionUnited Marketplace geeft een overzicht van honderden internationale merken en Herfst/Winter 21 collecties waarmee mode inkopers de perfecte mix van populaire labels voor hun winkels kunnen vinden.

De B2B Marketplace biedt inkopers een privéruimte om door uniek overzicht van Herfst/Winter 21 collecties te bladeren, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen. Als online Marketplace begrijpt FashionUnited de competitieve aard van het inkopen van Herfst/Winter 21 collecties en zorgt ervoor dat er belang gehecht wordt aan trendspotting en is voortdurend op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers.

Via de directory kunnen retailers efficiënt zoeken in exclusieve merken en producten om gewilde artikelen voor hun winkels te kopen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gevraagde producten op de Marketplace. Door groothandels kledingmerken op één plek samen te brengen, krijgen retailers nuttige inzichten naarmate de vraag van consumenten naar diverse producten toeneemt.

Klik hier om de Herfst/Winter 21 collecties te bekijken op de FashionUnited Marketplace.

Buyers
Collections
FW21
Marketplace
Press Release