De herstructurering van de Oostenrijkse tak van Charles Vögele is mislukt, zo meldt het bedrijf in een persbericht. De overname door GA Europe, een herstructurering specialist, na het faillissement begin augustus 2018 mocht niet baten. Het faillissement van het bedrijf wordt binnenkort afgerond, aldus het statement.

GA Europe sloot tijdens de herstructurering meerdere winkels en had het doel de keten aantrekkelijk te maken voor een strategische partner met lange termijn interesse. 394 medewerkers zijn bij het faillissement betrokken. “Ondanks veel inzet hebben overnamegesprekken gefaald, waardoor de korte en medium termijn levering van goederen aan de overige 57 winkels niet meer mogelijk is,” aldus het statement.

Begin dit jaar tekende Victory & Dreams Holding, het moederbedrijf van Miller & Monroe, nog een intentieverklaring om zestig winkels van de Oostenrijkse tak over te nemen. Een woordvoerder van het Nederlandse bedrijf bevestigt tegen FashionUnited DE dat de verklaring niet heeft geleid tot een overname.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN