• Home
  • Nieuws
  • Business
  • I Love Illustration Gallery lanceert nieuw bureau dat de brug slaat tussen merken en illustratoren

I Love Illustration Gallery lanceert nieuw bureau dat de brug slaat tussen merken en illustratoren

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Astrid Vos via Fashion Illustration Agency

De Amsterdamse I Love Illustration Gallery kondigt de lancering van een eigen bureau aan, genaamd I Love Illustration Agency. Het doel is om artiesten en merken met elkaar te verbinden. Merken die illustratie zoeken voor bijvoorbeeld commerciële campagnes en redactionele projecten kunnen bij het bureau een match vinden, zo laat oprichter Anneke Krull weten in een persbericht. De lancering vindt plaats op 8 mei.

I Love Illustration Agency vertegenwoordigt een selectie illustratoren die zich onderscheiden door hun unieke stijlen. Een greep uit de lijst artiesten uit de mode-illustratiewereld aangesloten bij het bureau zijn Piet Paris, Astrid X Vos en Julian Stips. De agency doelt op een diverse line-up van talent, waar zowel gevestigde namen als opkomend talent uitblinken.

Credits: Piet Paris via Fashion Illustration Agency

"Ons bureau vertegenwoordigt een fusie van artistieke excellentie en commerciële expertise," zegt Krull, oprichter van I Love Illustration Agency. Ze vult aan: "We zijn verheugd om dit nieuwe initiatief te introduceren, dat voortbouwt op ons erfgoed van het vieren van creativiteit op het gebied van mode, beauty en stijl."

Credits: Julian Stips via Fashion Illustration Agency

I Love Illustration Agency, De Hallen Amsterdam, Hannie Dankbaarpassage 5, 1053 RT Amsterdam.

mode illustratie
Workinfashion