• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Infographic serie: de belangrijkste modecijfers in Brazilië

Infographic serie: de belangrijkste modecijfers in Brazilië

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De wereldwijde mode-industrie is een leading industrie, die bekend staat om zijn grote spelers als Inditex, LVMH, H&M en Nike. De internationale kledingmarkt is op dit moment zo’n 3 biljoen dollar waard.

In de aanloop naar de zomereditie van de Olympische Spelen die op 5 augustus starten in Rio de Janeiro neemt FashionUnited de mode-industrie in Brazilië onder de loep. Het meest bekende Braziliaanse modemerk in deze sector is vanzelfsprekend Havaianas. Lees meer over de Braziliaans mode-industrie op de pagina met modecijfers van Brazilië en in de infographic hieronder.

Dit is de derde aflevering van een nieuwe serie, gebaseerd op de modestatistiekpagina’s, die een product zijn van FashionUnited Business Intelligence. Deze pagina’s bevatten data van nationale markten over kleding en schoenen, feiten en marktwaardes van de grootste modebedrijven en statistieken over arbeidsplaatsen in de mode-industrie.

De Infographic Serie over de modestatistieken bestaat uit 10 afleveringen waarin 10 verschillende landen worden belicht. De vierde aflevering gaat over China en wordt gepubliceerd op maandag 15 augustus op Fashionunited.nl en Fashionunited.be. Om de week wordt er een aflevering gepubliceerd. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Infographic: FashionUnited

fashion industry statistics
fashionindustrystatisticsseries