• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Intersport Twinsport neemt vestiging in Cruquius over van Sportsworld

Intersport Twinsport neemt vestiging in Cruquius over van Sportsworld

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Intersport Twinsport, onderdeel van Euretco Sport Nederland, heeft de Sportsworld vestiging in Cruquius overgenomen. Dit maakt het sportbedrijf kenbaar in een persbericht. De aankoop is een volgende stap in de expansie ontwikkeling van Intersport Twinsport en Intersport Nederland.

Corbert Zuijdervliet, een van de eigenaren van Intersport Twinsport, schrijft in het bericht ‘ingenomen’ te zijn over de nieuwe aankoop: “Intersport Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken zijn bepalend geweest voor deze strategische keuze. Hiermee wordt het jaar 2018 een bijzonder jubileumjaar voor Intersport Twinsport, waar zij na de overname van Intersport Duo een nieuwe stap zet richting de toekomst.”

“Wij zijn blij met de verkoop van deze vestiging aan Intersport Twinsport. Zij hebben aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen en bovendien een proactief en positief personeelsbeleid te voeren, wat voor mij een belangrijke voorwaarde is geweest.”, aldus Inge van Kemenade eigenaar Sportsworld.

De vestiging in het Noord-Hollandse dorp telt een vloeroppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meter. Naar eigen zeggen zal het bedrijf in de vestiging ‘de multi-specialistische positionering van Intersport in alle categorieën ten toon spreiden’. Per 1 oktober wordt de Sportsworld vestiging omgedoopt naar Intersport Twinsport.

Intersport heeft in totaal zestig sportwinkels in Nederland en ruim 5.400 winkels in meer dan 40 landen. Intersport Twinsport heeft in totaal 18 Nederlandse vestigingen. In Nederland is Intersport onderdeel van Euretco B.V.

Euretco Sport Nederland
Intersport Twinsport
Sportsworld