• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Kledingverhuurbedrijf MyDressoir stopt

Kledingverhuurbedrijf MyDressoir stopt

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

MyDressoir verhuurde vooral feestelijke jurken. Beeld: Alina Komarevska via Pexels

Het van oorsprong Nederlandse kledingverhuurplatform MyDressoir wordt opgeheven. Dat schrijft oprichter Maxine Hassing in een bericht op de website van MyDressoir. De reden voor Hassing om met haar onderneming te stoppen wordt in het bericht niet genoemd.

Hassing richtte het verhuurplatform vier jaar geleden op. ‘Net als elke andere vrouw wilde ik zelfverzekerd de deur uit stappen, maar ook bewuster en minder consumeren,’ aldus Hassing. Het idee: door het voor vrouwen mogelijk te maken om kleding te huren zouden ze zich voor speciale gelegenheden bijzonder kunnen kleden zonder een heel nieuw kledingstuk aan te schaffen.

MyDressoir verhuurde voornamelijk feestelijke jurken en broekpakken van merken in het hogere middensegment, zoals Ganni, MSGM, Diane von Furstenberg en French Connection. De kledingstukken worden nu op de website van MyDressoir te koop aangeboden.

In het bericht op de website dankt Hassing de klanten en volgers van MyDressoir voor hun betrokkenheid. “De afgelopen jaren waren zonder twijfel het zwaarste, meest inspirerende avontuur van mijn leven,” schrijft Hassing. “Ik ben onwijs dankbaar voor alle steun en liefde die zo veel mensen hebben gegeven om My Dressoir met mij tot een succes te maken.”

kledingverhuur
MyDressoir