Kledingwinkelketen Hier Mode en Willemsen Mode trekt de stekker eruit

Kledingwinkelketen Hier Mode en Willemsen Mode stopt ermee. De eigenaar heeft donderdagavond 1 december aan de 200 medewerkers laten weten dat de keten ophoudt te bestaan. Het familiebedrijf heeft 27 winkels in Overijssel, Gelderland, Flevopolder, Utrecht en tevens een webwinkel.

Een gebrek aan investeringen leidde tot de beslissing. Het modebedrijf laat weten dat het ‘flink zou moeten investeren om met nieuw elan de modemarkt aan te kunnen’. Maar er ‘was geen vertrouwen dat de benodigde investeringen tot een positief resultaat gaan leiden in de toekomst’.

Eigenaar Mechteld Schwartz laat in een persbericht weten: “Bij mij overheerst de teleurstelling over het stoppen met het bedrijf dat mijn ouders ruim veertig jaar geleden zijn gestart, voor Willemsen medewerkers geldt een historie van meer dan tachtig jaar. Maar ik ben ontzettend trots op de medewerkers die een enorme betrokkenheid en loyaliteit laten zien.”

Het is niet bekend wanneer de modeketen definitief uit het straatbeeld zal verdwijnen. “Voorlopig zijn de winkels nog gewoon open,” zegt het bedrijf.

Hier Mode en Willemsen Mode was niet bereikbaar voor een verdere toelichting.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN