• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Koper voor Ontour, Kings of Indigo, JC Rags en Gsus

Koper voor Ontour, Kings of Indigo, JC Rags en Gsus

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Ontour, Kings of Indigo, JC Rags en Gsus krijgen een nieuwe eigenaar. Dit bevestigt Jop Pollmann, algemeen directeur van de Brand Retail Group die eigenaar is van de merken, telefonisch aan FashionUnited.

In november werd bekend dat voor vier merken een koper werd gezocht. Destijds werd de Varova Fashion Group waar de labels onderdeel van zijn, overgenomen door investeringsmaatschappij Standard Investment. Op dat moment werd bekend gemaakt dat de groep de naam zou veranderen van Varova Fashion naar Brand Retail. De groep zou verder gaan met de merken Sissy-Boy, Open32 en Tumble ‘n Dry. Al voorafgaand aan de overname van Standard Investment was besloten verder te gaan met de drie succesvolste merken van de groep. De merken waren goed voor 150 miljoen euro omzet van de totale omzet van 170 miljoen van Varova Fashion.

Ontour, Kings of Indigo, JC Rags, Gsus vinden nieuwe eigenaar

De verkoop van de merken is nog niet afgerond en een naam wil Pollman nog niet noemen. Ook over eerdere berichtgeving dat de eigenaren van Ontour het merk verlaten zouden hebben, geeft Pollmann geen commentaar. Eind januari werd bekend dat Pollmann de directie van Sissy-Boy op zich neemt na het vertrek van de huidige CEO Victor van Nieuwenhuizen en CFO en COO Rogier Wijnhoven.

Uit het portfolio van Varova Fashion werd eerder al Men at Work verkocht aan de voormalige eigenaar, Marcel van Gelderen. In het portfolio van de groep zitten nog de merken Less, Mees en Miniverse. Of voor deze merken ook een eigenaar wordt gezocht of dat de voortzetting gestaakt is, is onbekend.

Beeld: Gsus

Brand Retail Group
Gsus
JC Rags
Kings of Indigo
Ontour
Standard Investment
Varova Fashion Group