• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Leemans Schoenen failliet verklaard

Leemans Schoenen failliet verklaard

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Schoenenketen Leemans Schoenen is failliet verklaard, zo blijkt uit een mededeling op de website van het bedrijf. Uit documenten op failllissementsdossier.nl blijkt dat het bedrijf vorige week failliet is verklaard door de rechtbank van Amsterdam.

“Zoals u misschien gehoord heeft, is Leemans Schoenen failliet verklaard. Dit betekent echter niet dat wij meteen zijn gestopt met de verkoop van artikelen,” aldus het bericht op de website. “Met goedvinden van de door de rechtbank benoemde curator zal de webshop de komende periode gewoon open zijn. U kunt dus bestellingen plaatsen en die zullen wij ook verzenden. De winkels van Leemans blijven de komende periode ook nog open.”

Leemans Schoenen heeft in totaal 16 winkels voornamelijk in Noord-Holland. Een van de winkels is een Tamaris Store. Leemans is gevestigd in onder andere Haarlem, Hillegom, Amsterdam, Beverwijk, Noordwijk, Woerden, en Hoofddorp.

Altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u hier aan voor de FashionUnited nieuwsbrief!

leemans schoenen