• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Louise Trotter stapt op als creatief directeur bij Joseph

Louise Trotter stapt op als creatief directeur bij Joseph

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Josephs creatief directeur Louise Trotter heeft aangekondigd het Britse modebedrijf eind augustus te verlaten. Dit meldt de Britse Vogue. De pre-fall-collectie 2019 zal de laatste collectie van haar hand zijn. Het bedrijf heeft volgens de modewebsite nog geen opvolger aangewezen.

Josephs CEO, Hirosuke Takagi, verklaart in een persbericht in handen van Vogue dankbaar te zijn voor Trotters dienstjaren bij het merk. “Trotter heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het merk en in het bijzonder aan onze internationale expansie, de introductie van de herenlijn en, meest recent, de accessoirescollectie. Het bedrijf is haar dankbaar voor haar bijdrage en de basis die zij heeft gelegd voor het voortdurende succes”, aldus Hirosuke Takagi in het bericht.

De creatief directeur was verantwoordelijk voor het uitbreiden van de heren-, schoenen-, accessoires-, zonnebrillen- en handtassenlijn. Onder Trotters leiding evolueerde Josephs vrouwenlijn naar luxe, moderne en comfortabele collecties voor vrouwen.

Trotter was voor haar aanstelling bij het Britse modelabel in 2009 werkzaam als creatief directeur bij Jigsaw. Daarvoor vervulde zij verschillende functies bij modemerken Tommy Hilfiger en Gap.

Joseph
Louise Trotter