• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Magic Bodyfashion overgenomen door HVEG Fashion Group

Magic Bodyfashion overgenomen door HVEG Fashion Group

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Magic Bodyfashion

Nederlands ondermodebedrijf Magic Bodyfashion is overgenomen door HVEG Fashion Group. Dat kondigt HVEG Fashion Group vandaag aan door middel van een persbericht.

De HVEG Fashion Group is een groep van internationale modebedrijven die zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van private label collecties voor grootwinkelbedrijven. De afgelopen jaren ontwikkelde HVEG daarnaast in toenemende mate eigen merken.

De overname van Magic Bodyfashion maakt deel uit van HVEG’s strategie om haar productassortiment en klantenportefeuille verder uit te bouwen in zowel binnen- als buitenland. “Beide modebedrijven kunnen na de overname profiteren van elkaars kennis en ervaring om een nog sterkere Europese modespeler te worden”, zo staat in het persbericht.

Met de overname is de gecombineerde omzet van HVEG Fashion Group zo’n 150 miljoen euro, deelt het bedrijf in het persbericht.

Magic Bodyfashion is al ruim dertig jaar een speler in de Nederlandse ondermode markt en groeide de afgelopen tien jaar ook internationaal.

Onder HVEG Fashion Group vallen onder andere modebedrijven Fashion Linq, Jomo Fashion, HVEG Accessories Group en de merken Bamboo Basics, Twinlife en Brams Paris.

HVEG
HVEG Fashion Group
MAGIC Bodyfashion