• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Mango lanceert een capsulecollectie met Victoria Beckham

Mango lanceert een capsulecollectie met Victoria Beckham

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Foto: Victoria Beckham met Justi Ruano, creatief directeur van Mango Woman. Credits: Mango

De Spaanse modereus Mango brengt samen met Brits ontwerper Victoria Beckham een nieuwe capsulecollectie uit. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

De samenwerking met Beckham maakt deel uit van Mango’s nieuwe plan voor 2024-26, ‘gericht op het versterken van de waardepropositie van het bedrijf’. Onder de pijler 'Elevate' (versterken) richt het bedrijf zich volgens het persbericht op het versterken van zijn waardepropositie tegenover andere merken door ‘aspirationalisme, kwaliteit en een unieke stijl ontworpen in Barcelona’ aan te bieden.

Mango lanceert een capsulecollectie met Victoria Beckham Credits: Mango x Victoria Beckham

Mango’s capsulecollectie is vanaf 23 april 2024 verkrijgbaar. De collectie ontworpen door Victoria Beckham ‘weerspiegelt de essentie van het gelijknamige label van de ontwerpster, dat wordt beschouwd als de perfecte mix van klassieke Britse luxe met een subtiele eigentijdse twist, evenals de gedeelde waarden van beide modemerken, zoals kwaliteit en vrouwelijkheid,’ aldus het persbericht.

Mango heeft eerder gewerkt aan capsulecollecties met externe partijen. In het verleden heeft de Spaanse modereus een collectie uitgebracht met onder anderen influencer Camille Charrière en het Italiaanse herenmode bedrijf Boglioli.

Mango
Victoria Beckham